KUNSTENAAR JEAN-LUC MOERMAN EN JAGUAR GEVEN KNOKKE KLEUR

DEZE ZOMER NODIGT JAGUAR U UIT VOOR HET ‘OCEAN DRIVE PROJECT’ IN KNOKKE-ZOUTE

Deze zomer geeft Jaguar in Knokke-Zoute al een voorsmaakje van de Europese campagne ‘Set The Pace’, die op 3 september officieel van start gaat in Amsterdam.

Binnenkort waait er nog even een frisse wind door Hotel Cosmo, dat gelegen is aan een van de bekendste lanen van Knokke-Zoute, voor het binnen enkele maanden wordt afgebroken om plaats te maken voor een nieuw, hedendaags bouwproject.

Het hotel krijgt voor de gelegenheid de naam Ocean Drive en wordt vanaf vrijdag 20 juli de thuishaven van het Ocean Drive Project, een “creatieve en innovatieve” hotspot waar kunst, food en inspiratie worden samengebracht. Er zal een "Boutique Café" zijn dat zomercocktails en kwaliteitsvolle catering biedt, te midden van vintage elementen, een pop-upwinkel Neuhaus met zijn beroemde zomerversie, trendy merken en originele tentoonstellingen.

Het Ocean Drive Project, het resultaat van een samenwerking tussen de Versluys Group, Pop-Media en de premium evenementenbureaus Lapin Quotidien en Profirst International, zal ongetwijfeld een van de hoogtepunten zijn van Knokke-Le-Zoute deze zomer.

Op 3 september in Amsterdam is er de officiële lancering van de Europese campagne 'The Pace', waar de gloednieuwe Jaguar I-PACE, een 100% elektrische SUV, gepresenteerd zal worden. Technologie, muziek en design zijn de sleutelwoorden die deze campagne zullen accentueren.

De Jaguar I-PACE genereert talloze gegevens, waarvan de dynamiek ook de achtergrond zal zijn van een innovatief project: deze 'gegevens' voorstellen en transformeren in een bijna 'voelbare' kunst. Ter gelegenheid van de lancering van de campagne 'The Pace', schilderde de Brusselse kunstenaar Jean-Luc Moerman, een Belgische pionier in straatkunst en bekend om zijn tatoeage-achtige ontwerp, de gevel van Hotel Cosmo. Deze keer liet de kunstenaar zich inspireren door de gegevens die door de Jaguar I-PACE worden gegenereerd om zijn dynamische en innovatieve karakter te weerspiegelen. Voor het hotel kunt u de Jaguar bewonderen die, net als de gevel, bedekt is met zijn opwindende lijnen.

 

EINDE

 

Aantekeningen voor de redacteurs

Over Jaguar Land Rover
Jaguar Land Rover is de grootste autoconstructeur van Groot-Brittannië en is opgebouwd rond twee iconische Britse automerken: Land Rover, ‘s werelds toonaangevende merk van prestigieuze terreinwagens, en Jaguar, een van de meest vooraanstaande luxe- en sportwagenmerken ter wereld.

Wereldwijd stellen we meer dan 44.000 mensen te werk en ondersteunen we nog eens ongeveer 240.000 arbeidsplaatsen bij onze retailers, leveranciers en lokale afdelingen. De productie is geconcentreerd in het VK. Daarnaast zijn er ook fabrieken in China, Brazilië, Oostenrijk en Slowakije. 

Bij Jaguar Land Rover worden we gedreven door de passie om onovertroffen wagens te maken en onze klanten fantastische ervaringen te bieden gedurende hun hele levensduur. Onze producten worden wereldwijd verkocht. In 2017 verkocht Jaguar Land Rover 621.109 wagens in 130 landen. Meer dan 80 procent van onze wagens was bestemd voor de export.

We innoveren voortdurend: dit jaar gaat meer dan £4,5 miljard naar de creatie van nieuwe producten en investeringen.
Vanaf 2020 worden alle nieuwe modellen van Jaguar Land Rover geëlektrificeerd, wat de keuze voor onze klanten verder zal verruimen. We zullen over ons hele gamma geëlektrificeerde producten lanceren, van volledig elektrische wagens tot plug-inhybrides en ‘mild hybrids’, maar blijven daarnaast ook ultraschone benzine- en dieselmotoren aanbieden.

Over JAGUAR LANDROVER

Jaguar Land Rover is de grootste autoconstructeur van Groot-Brittannië en is opgebouwd rond twee iconische Britse automerken: Land Rover, ‘s werelds toonaangevende merk van prestigieuze terreinwagens, en Jaguar, een van de meest vooraanstaande luxe- en sportwagenmerken ter wereld. Wereldwijd stellen we meer dan 44.000 mensen tewerk en ondersteunen we nog eens ongeveer 260.000 arbeidsplaatsen bij onze retailers, leveranciers en lokale afdelingen. De productie is geconcentreerd in het VK. Daarnaast zijn er ook fabrieken in China, Brazilië, Oostenrijk en Slowakije.  

 Bij Jaguar Land Rover worden we gedreven door de passie om wagens te maken die de beste in hun klasse zijn en onze klanten fantastische ervaringen bieden gedurende hun hele levensduur. Onze producten worden wereldwijd verkocht. In 2017 verkocht Jaguar Land Rover 621.109 wagens in 130 landen. Meer dan 80 procent van onze wagens was bestemd voor de export.

We innoveren voortdurend: dit jaar gaat meer dan £4,5 miljard naar de creatie van nieuwe producten en investeringen.

Vanaf 2020 worden alle nieuwe modellen van Jaguar Land Rover geëlektrificeerd, wat de keuze voor onze klanten verder zal verruimen. We zullen over ons hele gamma geëlektrificeerde producten lanceren, van volledig elektrische wagens tot plug-inhybrides en ‘mild hybrids’, maar blijven daarnaast ook ultraschone benzine- en dieselmotoren aanbieden.


NEWSROOMS

Newsroom international

Newsroom Jaguar Land Rover BELUX

Newsroom Jaguar BELUX

Newsroom Land Rover BELUX

JAGUAR LANDROVER